Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt på papper 2012.....


Det händer ibland.....




det händer ibland
att man känner
att
nånting stör
vilsamheten

något
tränger sig på

det är då
man vet
säkert
att bakom förnuftet

finns

den andra världen




Fri vers av Bengt Lindell VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-18 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt Lindell
Bengt Lindell VIP