Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner mig nere...och bortstött... :\'(...


Vad finns det kvar till mig?

Vad finns det kvar till mig?
Jag, en ensam liten tjej!
Just nu, känns det som att jag inte finns.
Är jag bara ”någon”?
”Någon” ingen minns?!

Blir osynligare för varje dag.
Bakom murar lever jag.
Där, tillsammans med de,
som ej längre finns.
De stackars människor,
som ingen längre minns!

Allt i mitt liv,
ser bara hopplöst ut.
Går igenom mitt liv,
från början till slut.

Så, kommer mina dagar att sina.
Lägger in mitt hjärta i ugnen,
försöker få det att tina.

Ett försök jag gjorde,
för min frusna smärta.
Som annars borde….
tinat, upp mitt hjärta.

8/2 – 06




Fri vers av Ariel_the_angel
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-02-08 10:49



Bookmark and Share


  Saramaria79
Hm, ja känner igen den där känslan..
och du har fångat den bra!!
2006-02-08

    Elmo
:'c
Jag tror att jag känner igen mig. men man får se allt ifrån den ljusa sidan, du skriver väldigt bra texten igenom och som sagt man känner igen sig och det kanske är just det som tilltalar mig. Hoppas att du inte känner dig nere så länge till :/ .
Kram.
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Ariel_the_angel
Ariel_the_angel