Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

304. Våra relationer




Hela jorden är full av Guds härlighet
Det finns något i djupet av skapelsen
som väcker helighet

När fölet sticker in huvudet
under sin moder för att dia
då tänds värme i våra själar
Då är vi mycket nära
det stora mysteriet

Var är du människa
Kan du se in i din broders ögon
eller faller din blick tung
Vågar du låta din syster
se in i dina ögon
utan att din blick faller tung

Vårt sanna jag finns i våra relattioner
relationen till oss själva
relationen till vår omgivning
relationen till Gud

Allt hänger samman
till en treenig helig relation




Fri vers av Maria T
Läst 385 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-19 20:24



Bookmark and Share


  aol
ja gud går i alla fötter på jorden,
så sant fint skaldat här vännen,
2013-11-06

    maija tuori

Tack !tänktvärda ord...
2012-09-09

  Eva Helene VIP
Vacker, djup text.
2012-08-25

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-08-25

  anits VIP
Så fint skaldat och sant
2012-08-20

  Bibbi VIP
Gillar.
2012-08-20

  walborg
Alla riktiga relationer består av tre, och här är den tredje Gud - en otroligt lyckad triangel
2012-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T