Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För de vet verkligen bäst


Jag vet hur den här berättelsen går
Vänner ger råd om saker de ej förstår
Få dig att tro de också varit där
Även veta vem som är den skyldiga här

Utan att veta något så vet de ändå allt
De kan tydligen avgöra vad som är kallt
När vi trodde inget kunde detta förstöra
Så stog de runt hörnet väntades att förgöra

Nu när de lyckats med sina lögner och illdåd
De säger , beslutet är ditt vi gav dig bara råd
När sanningen kommer fram att det inte var jag
Då är de ditt och ingen av dina vänners misstag

Nu är det försent för dig att mig igen få sakna
Enda sättet är att drömma och låta bli att vakna
Men en dag så kommer även ditt minne att ge vika
Även drömmarna kommer dig en dag att börja svika




Bunden vers (Rim) av BjörnSöderlund
Läst 232 gånger
Publicerad 2012-08-19 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BjörnSöderlund
BjörnSöderlund