Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högt upp (i himlen)

 

de visar mitt själsliga landskap på teve

de bruna kullarna och de filmjölksvita träden

man hör bara vinden som viner

 

jag missar alla tåg

jag ligger utslagen 

i ett rum med röda rosor på väggarna

katter med svarta ögon

sitter i en ring runtom mig

 

paralyseringen,

och något som ristas in i mig

rummet antar nya proportioner

dörrkarmarna smälter in i väggen

 

det finns ingen förlåtelse

ingen väg att gå

ingenting som lindrar

 

drömmar om sammanflätade händer

ledde mig hit

 

jag reser mig upp och ställer mig framför spegeln

kammar håret med fingertopparna

idag är jag stark

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av desert star
Läst 317 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-08-20 01:18



Bookmark and Share


  Brachmin
istället för att vara enkel beskriver du det precis som det ska vara - rätt
2012-08-21

  cilax VIP
I en sång sjungs det
Bakerman.. is baking bread.
Så enkelt och självklart
i den här sången står det
Sigrid.. hon skriver dikt
2012-08-20

    ej medlem längre
Oj, en blinkande stjärnkarta med tusentals ögonkast. En rå färd genom mullrande ögonhålor. För att sedan rundas av i ett vilande sensommarsus.
2012-08-20
  > Nästa text
< Föregående

desert star
desert star