Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rummet var fint med talande väggar

Jag har inte hört
vinden förr
den låter ny
klockan är sen
bredvid mig
är en skugga
jag inte känner igen
hör nu vinden
den låter ny
kan inte finna vägen
vet egentligen mycket
väl vart benen ska
det är skuggan
jag inte känner igen
i hallen ljuder toner
det är nedsläckt för
ingen är hemma
det ekar för ingen är hemma
skor i vardagsrummet tröjan
på diskbänken trosorna
har jag glömt för jag känner
inte igen mig
det är mörkt
står i alla rum
på samma gång
skuggan lämnad i hallen
det är mörkt och
ingen är hemma




Fri vers (Fri form) av menspoeten
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-20 02:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord bygger ett konstverk att betrakta...och jag stannar gärna kvar och beundrar.
2012-08-26
  > Nästa text
< Föregående

menspoeten
menspoeten