Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(la visst ut fel version först - här är "den riktiga". Funderar också på en annan rubrik...)


Stenhav

 

Havet,
hugget ur en ädelsten
skiftar skönt 
i blått och grönt

glittrar, skvalpar lojt, förför
skimrar, svalkar, lyckliggör

Havet,
jag vänder det ryggen
styr mina steg mot skogen
där träden väntar
med utsträckta armar

- dig för evigt trogen




Fri vers av Regina E
Läst 609 gånger
Publicerad 2006-03-01 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Regina E

Mina favoriter
kvällssol
tvätterskan