Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans

krypa ihop
krypa nära
krypa tätt
kura oss samman
slingrande famnar
flödande kyssar
genom navelsträng vi aldrig kapar
förödande liv som rasar
i regnet som smattrar

där utanför pågår ett liv

stress
hets
förnedrande gester
smutsiga skor
valkiga händer
sammetslen kärlek
krossat porslin

så slut dig här
tillsammans med mig
låt oss gömma oss för världen

för en stund
tätt nära varann




Fri vers av victoriamaria
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-20 22:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra skriven text!
2012-08-23

  alvan
Skön trygg ton över den här texten. Tycker om!
2012-08-20
  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria