Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blind tro

Något så vackert har blivit till aska
det du höll så ömt är nu helt tomt

jag körde ner drömmen
med gråten i halsen
igenom vägar utan slut

blind letade jag efter
nått som var så nära
men ändå så
otroligt långt bort

vi kastade bort allt
som bortskämda barn

som sand rann livet bort
ur mina kupade händer

nu står jag här i
en främmande stad

och känner regnet falla ner
och spola bort
allt som än gång var




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-21 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal