Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fantasi om vad som kunde ha varit..


Mors Iventum

Mannen jag ströp
Såg på mig med blanka ögon

Han skulle snart
Sluta andas

Jag visste att
Det var han eller jag

Jag behövde aldrig välja
Ståltråden trängde in

Jag såg hans liv släckas
Mitt uppdrag var över




Prosa av Federico Romano
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-21 12:20



Bookmark and Share


    Ordkonstnär
Mörk men vackert beskrivande text över hatet
2012-08-24

  Federico Romano
Jag kände att gräva fram något mörkt, av mig en påhittad historia, men för andra en verklighet. Jag själv har stått nära några av dessa..
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano