Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några dagar där hemma


Post Mortem

Min bäste väns mor dog
Snart är det min tur

Att få beskedet
Jag talar ej med henne

Min mor

Som Cecilia ej
Vänder ord till mig

Jag kom aldrig till Freddies Begravning

Bylingens grepp var
På min axel

Berget bär sorg
I min väns hjärta

Min vän försonades med
Felice  fadern

Han levde
Barnbarnet fick födas
Döden kom

Mitt är öppet
Vad jag gör
Är ej skrivet

Maria är död
Giuseppe står först i kön

Båda har upplevt
Att förlora en älskad

Olika
Lika

Samma

Amalfi kusten
Absorberar vårt




Prosa av Federico Romano
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-21 12:39



Bookmark and Share


  Federico Romano
Några dagar.
Många tankar
När man ej kommunicerar
Sker det saker som gör att man önskar
att man varit aktiv i sina val & man har alltid ett val..
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano