Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite humor måste man ha...


Bantardilema

Efterätter i långa rader
förför mig
jag får spader

jag som bara skulle promenera
och inte äta sådant mera

lockad av en chokladfondant
vilken ynklig liten tant
nu får jag lägga på ett kol
och promenera mera
inte äta några flera


motionera för allt vad jag tål
så jag kan nå
mitt tilltänkta mål

Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-21 12:57



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
...inte lätt alls...
2012-08-21

  Ljusletaren
Stora varma applåder till din underbara dikt/kram
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.