Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland önskar jag att jag vore starkare än vad jag är ...


Ibland känns det ...

... synnerligen förvirrande
för mig kring det som är
men inte borde vara ...

Speciellt när jag vet
att alla inblandade parter
vet vad som ligger bakom
det som är
och som blott de har makten
så tillika verktygen
för att göra
så att det som är
äntligen kan upphöra ...

... men ej förmår
och eller förstår
eller än värre
kanske ej ens
vill förstå
att det som pågår
ej kommer sluta
förrän de ingriper
och säger ifrån
till den det berör ...

Känner mig väldigt
maktlös och ensam
när det känns som om 
ingen ens vill lyssna
eller bryr sig om 
när jag belyser
detta faktum

och om ej jag får
deras stöd
så att de åtminstone
bryr sig om 
och använder sig av
de befogenheter
de har för att
sätta stopp för
den som fortsätter
att få göra det
hon gör

Önskar det fanns
någon någonstans
vilken kunde kliva fram
och säga ifrån
eller åtminstone
ge mig ett namn
på någon som 
vill och kan
lyssna på mig
och som 
lyssnar på dem
som styrker det
jag för fram
vilka ej längre är kvar
på grund av att de
försökte säga ifrån
men blev överkörda
av andra på högre position
vilka ej vågade stötta dem
på grund av rådande opinion ...

Har lärt mig hantera 
det som är
och ej låta det
destruera det som är kvar
av den jag en gång var

Men när det vissa dagar
uppkommer situationer
över vilka jag ej rår 
så som idag
Då blir det svårt 
att hantera 
och då blir 
känslan jag åter får
så smärtsamt svår ...

... och ensamhetskänslan
värker än mera ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-08-21 16:05



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ups...angående min förra kommentar så menade jag att skriva´: Sänder MER styrka till dig...Styrka i sig har du ju redan ju, men kan behöva lite extra kanske just nu! :) Kram.
2012-08-22

  Magica VIP
Sänder styrka till dig, kram!
2012-08-22

  ResenärGenomLivet VIP
Det är inte ofta man träffar någon som är så stark som du...håll ut...
2012-08-21

  Gabrielle Laurèntzen
Berörande och igenkännande. Riktigt bra! ...Känner med dig
2012-08-21

  Harriette
...känner med dig....
2012-08-21

    ej medlem längre
Motvindar kommer i flock, uppförsbackar likaså.
Frustration, ovisshet och 'trampa-vatten' är inga bra
resesällskap när man längtar efter allt annat än ensamhet
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP