Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tur att hon kunde detta!

En lärare vågar bjäbba
med skolans duktigaste gräbba:
-Har du hört det förut
namn, som sakta kan ta slut...
-Visst, sa hon lätt det blir ju Ebba!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-21 20:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
"TJIING"
2012-08-23

  Tarantaran
Härligt! Tack;)
Jag kom att tänka på
en Ebba, jag kände.
Hon var 104 år, pigg
som en pelikan men
ledsen för sitt namn?!
Hennes 7 bröder retade
henne jämt, och kallade
henne Ebbanäbba. De
hade dött bröderna, men
osämjan med namnet
och bröderna levde kvar;)
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt