Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem vet..


Mutua

Gabriella
Dina ögon säger allt

Det gör dom nog
Om någon ser i dom

Mördare är jag
Utan denna blick

Kvinnan tar min frihet
Mitt liv

Hon vill se mig
Som en nyfångad fisk

Jag har lämnat vattnet
Livet går mig ur

Själen går med mig
Kärleken vägrar gå

Jag kan ej förstå
Eller förmå

Då mördaren
Ej finns i mig

Blicken vill ej komma
Jag vill ej vänta

Mördaren som ej finns
Har vaknat ur berget

Berget kramar fast
Mördaren vet att

Om blicken infinner sig
Så är allt all




Prosa av Federico Romano
Läst 167 gånger
Publicerad 2012-08-21 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano