Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är hon det..


Mulier Malignia

Är hon ond
På mig kanske

Men ond
Hon kysste mig

Passionerat
Hon vände sig om
Jag är förvirrad

Sen ville hon
Ej att min röst skulle

Nå hennes hjärta
Thörnen borrade sig in

En sårad kvinna som
Vill ha mitt blod

Min kärlek vill
Ge henne det

Du får mitt blod
Ta mitt allt

Dra ut din Thörn
Drick dig mätt

Blodet sinar ej
Kyss mig igen

Se min sorgsna blick
Se min lycka när jag möter din

Låt blodet stelna
Ty hämden har slutat att törsta

Thörnen är borta
Färgen är tillbaka

En lång kyss längtar
Du kan välja kyssen

När du sårar
Vet jag ej om det är du

Kyss mig
Blodet är ej för dig




Prosa av Federico Romano
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-21 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano