Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag börjar visst bli gammal

Var det jag som skrev
om ålder och åldrande?
Att trivas med livet ändå?
Och här står jag
i en enslig butik
med glasögon
på nästippen
och försöker läsa
vad som står
på förpackningen.
Vad innehåller den?
Ja, inte vet jag.
Förmodligen nåt giftigt.
Fast jag har ju ett val
jag måste ju inte köpa.
Ja, kan jag inte läsa
då ska jag inget ha.
Det måste bero på ljuset.
De får skylla sig själva
som trycker så smått!




Fri vers av Blåbärskaj
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-22 10:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Roligt att läsa...känns igen...
2012-08-22

    ADI Nehlin
ha, ha...känner igen det där..typsnitt 8 och 10 fungerar inte så bra längre
2012-08-22

  lilla moln
Ibland kan det nog vara skönt att inte se allt så klart :)
2012-08-22

  Drömfångare
Härlig dikt, du verkar ta livet med humor :)
2012-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Blåbärskaj
Blåbärskaj