Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inlevelse contra utlevelse


Drifterna sätter sin outplånliga prägel
på var och en, vilka inte övat sig
på självbehärskningens ädla konst




Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-22 10:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En alldeles utmärkt utmejslad text,
inga i onödan skär i den isen.
Tänker mig den aforismiskt uttalad.
2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST