Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Amelia etc, etc


Amore nio ( mio )

Sömnen är
Inte här

Imorgon
Träffar jag
En ungdoms kärlek

Jag visste inte
Om den

Jag var hennes
Kärlek

Hennes blyghet
Behöll kärleken  i 30 år

Vi pratar om
Saker hon mindes

Inte jag
Samma vecka

Träffade jag
Hon jag mindes

Våran kärlek
Är vänskap

Men min
Första, Amelia

Det förblir så
Jag är kär

I det som ej går
Blev nästan kär igår igen

Jag är redan
Ger ej upp än

Kärlek levs
Snart kommer

Sömnen
Klarheten

Vem vet
Vad blir

Kärleken i mig




Prosa av Federico Romano
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-22 16:51



Bookmark and Share


  Federico Romano
Om ja viste skulle jag
Göra det rätta
Men det vet jag inte!
2012-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano