Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brottsrubricering, F:J del oklar





Kantrade vingar som kalasar i chokladen

är ett barn
som gömmer dig hos patriarkatet
som lägger vita duvor under stuprännor

under din fars klassresa


Var finns jag plats

Det undrar faktiskt Jean


Han undrar över mycket den där Jean. Ungefär
i tre timmar varje dag. Då sitter han och ringer.
Ringer till Julie. Väntar på Julie.

Julie hon har vissa krav. Inlindade i en process, som är hennes
egen. Outtalad för Julie. Likt en naturlag.

En man skaffar sig ett arbete. Kan han inte arbeta lägger
en man upp en plan. En plan man dänger ner i ett bord,
uttänkt, redo att bli återgiven. Kritiserad och slutligen accepterad.

En man sitter inte och lipar och uttalar sig om någon slags
svartsjuka.

En man torkar sig i skjortärmen. Kan han inte ens torka sig i den
ber han om ett möte. Ett möte med Julie.

Om hur den psykiatriska kontakten ska se ut. Vilken typ av behandling
som skall till och i vilken ordning. Missbruksbehandling kontra arbetsmarknads
åtgärder.


En man har inte allt med en kvinna. En man uttrycker inte la amor
på detta vis. Inte med en kvinna som Julie.


På den svarta listan finns där en del förbjudna tilltag

Ansvar tas gemensamt

Egen skam skall ej projiceras


Vad hade Julie missat

att där fanns en s.k. dark of the darkest,


På den listan kan en ansvarslös man, en förnekande alkoholist
som inte söker arbete,

i verkligheten tycka sig förtjäna ett annat livsöde,



På den listan kan krav spikas upp och så att säga verkställas.


När vita duvor ramlar nerför skyn är den heliga guden nära



Julie fick stå ut med att svara i en telefon. Då han kraschlandat hos den
andre, uppsökt bakom rygg. Julie fick stå ut med att bli kritiserad för
att hon var för stolt. För att hon inte vårdat.

The big deal was not a deal. When a man is failing.


Julie fick utstå ett twitter, fyra veckor efter att Jean flämtat i Julies
öra,

Du är kvinnan i mitt liv. Du är kvinnan som jag vill ha barn med.



You are a proud woman. Fuck I am.





Fuck I am
Fuck I am






























































Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2012-08-22 17:32



Bookmark and Share


  Annika Persson
Jules istället för Julie, vad sägs om det?
2012-08-22

  smultronbergen VIP

Lilla Julie var en otrogen kvinna
öga mot öga'
tand för tand
Julian otrogen, Julie i väntan(på Jeans ansvar)

2012-08-22

  Nanna X
för att hon inte vårdat?
2012-08-22
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP