Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad kvinnor vägrar se, som det e

Mellanaktsförklaring

Julie har horat. Julie har horat öppet

Är det kvinnans lott att inte se det

det finns medberoende och det finns
medberoende

Julie var i sprickan

så hon delade upp sig


Gjorde tydligt klart likt en alkis

jag ändrar mig om du ändrar dig


sluta supa och jag lämnar den andre


Julie var kvinnan som höll sig med
en man

Jean var mannen som höll sig med
en flaska

Den stora kampen väntar



den som benämns könskriget


Var Strindberg en kvinnohatare


Är Julie en manshatare



Fröken Julie är kvinnan som

skapat fred

den mellan man och kvinna




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-22 19:14



Bookmark and Share


  cilax VIP
flaskan eller flickan. allt annat är lögn, det skriver du så bra om
2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP