Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Impressioni..


Oculos - Öga

Du hade
Svårt att se

Mig i min spegel
Nu skulle du

Om du ville
Se allt

För det speglar
Mitt allt

Smärtan
Det du vill veta

Det du ej såg
Förut

Om du kan
Gör så

Jag behöver det
Som du

Fast du tror
Att det går
Att undanvara

Se mig i ögat
Se min tår

Upptäck vad jag är
Gå sen din väg

Lev med vetenskapen
Att kunna se

Unna dig det
Låt mig få detta

Då vet jag
Att du såg mitt öga




Prosa av Federico Romano
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-22 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano