Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
R som råtta


R Uti Mus

R misshandlade
Pojken er son

Du såg
Men teg

Ville kanse
Ej se

Han la händerna längs din hals
Du blev medvetslös 

Flickan & pojken
Såg, dom visste

Du fick droger
Ni festade

Du sa det var
Inte så farligt

Men du låg
Med hans vän

Han dog
Av  tystnaden

Eller så var han
Jagad

Bilen
Körde av vägen

R var ändrad
Det var ej så farligt

Det gjorde inget
Det var nog okey

Det var länge sedan

Vad
Fick ej svaret

R
Fick immunitet

Det var länge sen
Det hände då

Det är nu
Jag upplever tystnaden




Prosa av Federico Romano
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-22 21:12



Bookmark and Share


  Federico Romano
Något slarvig, ska gå igenom lite här och där..
2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano