Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Landsbygden betyder visst ingenting längre!


Socialdemokraterna, Sveriges i särklass fegaste parti!


Fast det står helt klart att
"Förbifart Stockholm" är
fullständigt miljömässigt ohållbart,
ekonomiskt slöseri av enorma mått
och inte på något sätt avlastar
trafikintensiteten i innerstan
så går man ändå med på detta vansinnesprojekt.

Vart tog satsningen på kollektivtrafiken vägen?

Sverige är väl inte bara Stockholmsområdet?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jack E. Gladh VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-22 20:53



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Varje enskilt parti får
stå till svars för sitt och
det finns inget som är perfekt,
men S-ledarna hade chansen
nu att visa lite mod, men
går storkapitalets ärende
de också.

2012-08-23

  Magica VIP
Håller med Anders Nordlanders kommentar.
2012-08-23

  Anders Nordlander VIP
Fegaste Parti??? Vi kan ju inte ha kvar de här muntergökarna vi har nu heller!!! Som skor sig på skattebetalarnas bekostnad!
2012-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST