Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
slutet


Du kunde hellre döda mig än älska mig så kallt som du gör

När du tittar rakt förbi mig
Genom mig som luft
Inte lyfter blicken ens när jag talar till dig

Då känner jag att du kunde hellre döda mig än att älska mig så kallt som du gör




Fri vers av annalena VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-22 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalena
annalena VIP