Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan varandra så är vi ingenting.

Du stod vid min sida och höll min hand.
Utan ord så förstod vi varandra,
blott vi existerar i denna värld.

En värld utan kärlek,
där jag alltid kommer att älska dig.




Fri vers av Frozen Fucker II
Läst 219 gånger
Publicerad 2012-08-23 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frozen Fucker II
Frozen Fucker II