Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta min hand älskade

låt mig få höra

om stenarna som rasat över
ditt liv
ett liv
som fått din själ

att vilja nå min




Fri vers av victoriamaria
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-23 17:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar ....


2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria