Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinternatt

allt ska bli glömt
allt ska bli raderat
så låt oss glömma det som varit

en dröm
ljuvlig som hoppet
en dröm
en illusion
där nakna fötter
vandrar vilsamt
under en himmel
där molnen glöder
falnande känslor
som autobahn i hjärtat
far du runt

älskling
i närhetens
ömma famn
blev livet
så kallt

vi som var allt






Fri vers av victoriamaria
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-23 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria