Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har förlorat en ängel

han var ett stycke musik
känt för sina vingar

han var känslornas prins
en enkelbiljett till kärlek

han var den vackraste
sannaste
och finaste

och jag lät ögonblicken rinna ut
som sand

jag lät en ängel
vandra ut ur mitt liv

för alltid




Fri vers av victoriamaria
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-23 17:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvaste poesi
2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria