Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärta inget annat


Rejectio

Rejectio

Total isolation
Dö skulle underlätta

Vem vill dö
Inte jag

Skönt att slippa
Skiten

Ska jag orka
Vet ej

Varför blev det så
Efter alla år

Älskar jag henne
Eller är det bara smärtan jag känner

Önskar att jag visste
Vad ska jag göra

Jag är en överlevare
Men är trött

Mycket trött
Hoppet är det sista, sägs det

Kraften är ej kvar
Hade jag varit kall

Utan känslor
Hade jag dödat

Känslorna finns
Jag kan

Varken hata
Eller skada

Jag har ingen
Jag är ensam

Ensam med
Mina tankar




Prosa av Federico Romano
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-23 18:37



Bookmark and Share


  Federico Romano
Mörk, men den satt där inne..
2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano