Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Bedöm inte varje enskild dag efter den skörd du skördar, utan utifrån de frön du planterar" - Robert L Stevenson


Människa


jag finns här
för dig

ser din skönhet växa
starkt där inom


Jag sår kärlek
i dina tankar

visar vägen
bort mot källan


Drick din kunskap där

skåda
gudomlig kraft

se bortom
ont och nid


Jag torkar dina tårar

på dig lyssnar
livets frågor utan svar

ger dig friheten

att gå


© Chawa 2012




Fri vers av Chawa VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-23 18:27



Bookmark and Share


  ULJO
Skön kärlekspoesi
2012-08-23

    ej medlem längre
Så fullt av mjuka tröstande ord. Tack.
2012-08-23

  Bibbi VIP
Så skön.
2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP