Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök till godnattdikt på ärans och hjältarnas språk


Godnattdikt

Sverige är hjältars och poeters land.
På det vill jag ta i hand
för det är så sant som det är sagt
och det bevisar även ordets makt:
Den som har skriftens och talets gåva
kan i dunbolstersängar sova,
men det spelar ingen roll
om man bor i koja eller slott
för huvudsaken är ju
att man sover gott.
Natti natti.




Fri vers av Blåbärskaj
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-23 21:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken ära? vilka hjältar?
2012-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Blåbärskaj
Blåbärskaj