Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alkoholiserad stuga

Om lögner gick att sakna

saknar jag dina mest


det är min hyllning
den försiktiga till dig

ingen kan måla en stuga faluröd

och hävda den är grön
likt du


din fantasi är gränslös


förälskade mig i den


din kamp att få mig att föredra
den gröna

för att du lever av det gröna

och ville ljuga in i det längsta

tills du klarade det röda




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-24 04:02



Bookmark and Share


  cilax VIP
vackert
2012-08-24
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP