Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Omni Mani - Varje Morgon

Varje morgon
Vaknar jag med henne i mina tankar

Hon har sårat mer
Än någon annan

Men det är henne
Som jag jag
Har i mitt medvetande först av allt

Jag är lungn i mina tankar
Kärleken är närvarande

Borde vara förbannad
Söker en förklaring till hennes sätt

Den finns säkert
Men vad går över min Förmåga

Barnet i mig ser mot skärpan i ljuset
Ensam står jag med känslorna

Försöker att ta in
Citrusenfrukten är på trädet

Fröet kom ner i jorden
för länge sen

Frukten blir mogen i sin tid
kommer att se

Då jag glömt
Det jag sådde

Sådde jag något i henne
Blir det frukt




Prosa av Federico Romano
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-24 07:45



Bookmark and Share


  aol
verkligen, man fick en stark ensamhetskänsla, verkligen berörande vännen,
2012-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano