Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om närhet i avstånd


Vi hörde varandra





Så lätt
att hitta tråden

då vi möttes igen

inte alls underligt

att våra hjärtan

då tändes

vi hade ju aldrig skiljts -åt

en skugga över våra ansikten

men vi hörde varandra tala

med röster långt bort ifrån

Vad som blev sagt –
det vet jag inte

men tänk -

att vi hör varandra

på så långt avstånd

därför att vi bor
i varandras hjärtan




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 345 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-08-24 10:50



Bookmark and Share


  Frökenfanny
kärleksfullt !
2012-08-29

  ULJO
Berörande poesi, djupt och innerligt
2012-08-29

  ResenärGenomLivet VIP
Känner mej hemma i dina ord...
2012-08-24

  anits VIP
Så underbart vackert skaldat
2012-08-24

  Ljusletaren
Kemin är en gåta men den når ändå långa avstånd ;.)
Ljuvligt ordat/ kram
2012-08-24

  Matilda Ida Anette
Åh vad jag tyckte om den här. Träffsäkert och vackert!!
2012-08-24

    ej medlem längre

Dina ord här berör ...

stillsamt och mycket vackert framfört ...
2012-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius