Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven under en poesiafton hos en kompis. Vi lyssnade på låten Iceberg med 10cc.


Isberget

Det var en gång ett isberg.
En pensel och det fick färg.
Sedan började solen skina
och isberget till att förtvina.
Ingen såg vart isberget rann,
det helt enkelt bara försvann.
En klick färg är allt som blev kvar.
Är det så man slutar sina dar?
Som en man utan biografi.
Bara ett fotografi.




Bunden vers (Rim) av Blåbärskaj
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-24 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blåbärskaj
Blåbärskaj