Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven i juli månad.


Turbulens

du har snubblat fram till regnbågens ände
gråtit över färgerna
och hällt dem i skuldpåsen

åh du fina vilka tyngder du bär

jag förstår var känslorna kommer ifrån
jag ser hur skuggan fäster
hur lätt det är
att fylla påsen

du kan när du vill
och du både kan och vill så mycket
men vissa saker är utom din kontroll
och inte för en jävla sekund ska du tro

att du förtjänar vad du släpar på




Fri vers av Mattias C
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-24 16:04



Bookmark and Share


  EmelyB
en otroligt känslosam dikt, du har verkligen talang. :)
2012-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C