Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nope, inte just nu. Utlopp ni vet. Ber om tålamod, tack.


Kan han skriva om annat än kärlek?

låt mig vända på ord som vill lämna mitt blod
låt mig doppa min penna i bläcket igen
så förlåt mig i förväg
poetiskt skitsnack
men saker gror när säcken är stängd

sårad av löften som aldrig gavs
slopad framtid som aldrig var
ett hjärtats tvist
tron på kärleken skapade brist
men står du och dansar på höga berg
så klart som fan att du tar dig en risk

cause I'm a dreamer babeeh

jag skrev att det var som en saga
åh om jag vetat då
sagorna lever i böcker å ramsor
åh om jag vetat då

men det sket sig ladeeh

nu är jag eld
lågor
en törstande flamma
brände en ängel så vart kan jag landa?
spegel åh spegel på väggen där
ytan förrädisk i bilden du bär
sanningar vilar dolda i ramen
kilar sig fast någonstans mellan jagen
tur att jag alltid haft fötter å stå på
vägar som frusit är svåra att gå på
lämnades kall sen jag sumpade allt
nu är jag eld
å lågor




Fri vers av Mattias C
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-24 16:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre



la


...MOD
2012-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Mattias C
Mattias C