Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är du nu?

jag försöker berätta om dig,

om allt vi dela,

alla dina egenheter..

allt det vi var för varandra,

alla våra skratt,

alla interna saker som bara var våra

men hur jag än gör kommer det bara vara berättelser,

berättelser som bleknar med tiden.

det kommer bara vara jag ensam, med det vi delade.

jag saknar dig så mycket.




Övriga genrer av EmelyB
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-24 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmelyB
EmelyB