Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kupad hand

 

 

I kupad hand
bärs tusen frön

fridfullt sover liv
i slumrad kraft

mirakel är i väntan
 
i dagar ska ni svälla
uti myllans
varma moderliv

solen ruva er
jorden nära er

himlens alla stjärnor
häpna er - växa er
till vaknad


i kupad hand
vilar evighetens
ofödda

medvetet stilla...

 

 

© Chawa 2012




Fri vers (Fri form) av Chawa VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-08-24 17:20



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Mycket vacker dikt om det vackra fröer förvandlas till levande och sprakande liv.
2017-02-07

  Juliusz Wilczynski
En dikt som jag gärna kommer tillbaka till
2012-09-13

    ej medlem längre
En chawaisk
betraktelse
observans
av liv i liv
i still ro
förtäljd
2012-08-28

  ULJO
Fint och rofyllt förmedlat
2012-08-27

  Bibbi VIP
Rogivande ord.
2012-08-26

  ResenärGenomLivet VIP
Så skönt att läsa dina ord...lugnt och gott.
2012-08-24

  M M Mannheim VIP
I din kupade hand håller du många ord till många underbara dikter!
2012-08-24

    ej medlem längre
Underbart vackert och fullt av tröst och varm förväntan på liv som kommer åter.
2012-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP