Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt det vackra förlora sin form

Kärleken brann

den tog färg

förlorade sin form


Allt det vackra

bytte skepnad

ett tvivel

Tårar stelna till is

gråten har fastnat

hjärtat har skapat ärr


Ord har omvandlats

förlorat en värdighet

skadat tron på tillit


Den kärlek vi hade

den vi fann

förlora sin form

 




Fri vers av Lindizz
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-24 18:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar denna text!
2012-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz