Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pilgrimens själ

Denna längtan,
som ett vatten i rörelse,
vars strävan,
är längtan vidare
att en tidig morgon
finna sina händer kupade och fyllda av helig närvaro

Jag driver vind
Jag driver våg
Jag driver vilse
om jag inte känner mitt hem




Fri vers (Fri form) av Feminaz
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-25 01:13



Bookmark and Share


  Änglaögon
Så väldigt vackert...gillar!
2012-08-25

  ResenärGenomLivet VIP
Det är skönt att känna sitt hem...då slipper man gå vilse...
2012-08-25

  Alexander Gustafsson
jag driver vind
jag driver våg
jag driver vilse
om jag inte känner mitt hem

för det första, jag känner styrkan av att yttra orden
men:
Jag driver vilsen
Där är jag alldeles för ofta
jag älskar den känslan
att gå omkring
som om man tar in allt
igen för första gången


2012-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz