Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flickan Tystnar


Silentio Puella

Flickan tystnar
Sårar hon med medvetenhet

Flickan älskade en man
Nu dödar hon honom med tystnaden

Det är ej första gången hon dödar med sin tystnad
Hon vet inte om det

Mannen vill inte dö
Han vill komma till tals

Tystnade tillåter inte ord
Orden stannar i djupet

Tystnaden är det vapnet hon har
Vassare än rakkniven

Mannen är fängslad
Stum i sin cell

Inga ord
Tystnaden är total

Mannen älskar flickan
I sin avgrund

Tystnaden är total
Total tystnad tills nu..




Prosa av Federico Romano
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-25 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano