Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Eget foto


Där vänskapen bor



är allting gott att se
här lyssnar vännens öra
här talas vänligt ord
till själens röda kappa

Där vänskapen bor
är du fri att följa drömmar
längs vägar vandra bort
din vän ska tåligt på dig vänta
själsligt följa dig på färden

Där vänskapen bor
får tårar trilla fritt
smeks bort av varsam hand
till flykt allt mörker tar
uti famnens trygga ro

Där vänskapen bor
vi kärleken ska odla
att älska dig själv
så som din nästa
det blir en insikt klar
för allas bästa


© Chawa 2012

 

 




Fri vers av Chawa VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-08-25 13:00



Bookmark and Share


  ULJO
Stående ovation för denna
2012-08-27

  Linda CH VIP
En viktig och varm text illustrerad av en mycket fin bild!
2012-08-26

  Bibbi VIP
Så fint.
2012-08-26

    ej medlem längre
Mjukt och varmt beskriver du den dyrbara vänskapen. Och bilden säger så mycket...
2012-08-25

  mare VIP
Applåd får du ;)
2012-08-25

  ResenärGenomLivet VIP
Det är så fint med vänskap...
2012-08-25

  mare VIP
Blev du inspirerad av min dikt : Farväl mitt vackra barn..
Så är det, vi inspirerar varandra ;)
2012-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP