Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett raseri mot vår sjuka värld


Kärleken kränker aldrig

Jag vill hylla Oprah i USA
för det hon gör är så himla bra
Hon jagar pedofiler med hjälp av polis
och här i Sverige har vi Rädda Barnen
och lilla Bris

Pedofilen är en kanibal
som gör så sjuka val
som äter barn och förstör deras liv
varför tar samhället så dåliga inisiativ
Dom borde sitta inne
med sitt sjuka sinne

Gud får förlåta min ilska i dag
men det känns som Satan
håller på att ta över tycker jag

Folk bråkar om Gud i olika länder
vad är det som händer
Varför är folk så kalla
vi borde prata mer om kärlek
som är Guden för oss alla
Var vi än bor
Vad vi än tror

Kärleken är aldrig sårande
Kärleken kränker aldrig
Kärlek bara är
Varför inte ge kärlek
till ett universiellt brödraskap
det kanske därför vi är här

Förstöra och förgöra
jag orkar inte mer skit höra




Fri vers av Spirit
Läst 216 gånger
Publicerad 2006-02-08 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit