Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Amor VO


Vidit Eam

Att se henne
Fick mig att känna

Det jag visste fanns
Hennes dotter kramade mig

Hon sa att jag var som en far
Att hon älskade mig

Amor Solvit
Kärleken Löser

Ord jag
Använder

Jag har känt
Mig hatad

Sårad
Ändå är det bara ömhet

Som huserar i mitt hjärta
Dåre skriker mitt
Alter Ego

Kärleken har no limit i
Tolerans

Ingen vet slutet
Bara känslan att känna




Prosa av Federico Romano
Läst 154 gånger
Publicerad 2012-08-25 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano