Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra chansen

jag spelar bridge med en själ
skapar provokationer
som tidlösa kollektioner
ur chanslösa val
dueller av tid som står still
som kompakt öser dimma
över rummen

och bygger grunder
fulla av sand

som ett
tröstlöst försök att nå
längre än till mig själv




Fri vers av victoriamaria
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-25 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria