Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömd

jag tror inte längre på verkligheten

jag tror inte längre på lögner

inte heller på hoppet

som suddas ut i din veka blick

jag tror inte längre

någon bor i min famn

jag tror inte heller

att jag kan älskas

förrän jag älskar mig själv

det talesätt som skrivs

överallt

men aldrig här

ty
jag förnekar
mitt egna jag




Fri vers av victoriamaria
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-25 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

victoriamaria
victoriamaria