Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Nanna x

Fröken Julie

vem är hon

Hon som formades och formar

ikväll springer kvällens sol över
den svenska fasaden

vems är den och går den
någonsin att fånga

Hon var 6 minuter försenad, i lånad
bil,

hennes egen står parkerad, med
något irriterande litet fel,

enough to make the swedish roads
unsafe,

En kvinna behöver allt en man


Julie en till/ för mycket

någon som köpte virke till kökets
bänk, kontaktade BILTEMA

om hon är ärlig finns ett evigt
ras mellan verklighet och det

fantiserade




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-25 19:43



Bookmark and Share


  cilax VIP
Svenska Fasader AB och BILTEMA. Kära nån, ögonen tåras (Sigrid hackar lök bredvid). Dikten? Jo, lätt och ledig som muslin
2012-08-26

  smultronbergen VIP
En text till sårbarheten

den vi delar, klyver och
fördelar,

en text till en kvinnlig virtuos
Av storhet byggs det lilla!
Du är stor! / kram S
2012-08-25

  Nanna X
ett evigt rasande ras. du det där var verkligen på pricken, trasiga bilar och skärbrädor, precis vad jag behöver hjälp med. bland annat. vilken ära att få en dikt dedicerad till sig, you made my evening, tack!
2012-08-25
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP