Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till den dig som är ämnad för mig - Din närvarande frånvaro börjar bli alltmer outhärdlig för mig ...


När jag ser på dig ...

... och känner 
hur du ser på mig ...

En sällsam värme
sprider sig
inom hela mig 

Då känner jag
hur oändligt mycket
jag älskar dig ...




Fri vers (Fri form) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-08-25 21:20



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
vackra innerliga meningar som dansar ut ur ditt inre
dessa ord ger även
eftertanke
för mig

om vad som är viktigast för mig...
2012-08-27

  Katinka VIP
Verkligen fin
2012-08-26

  Gabrielle Laurèntzen
Härlig känsla i dina ord och varmt berörande
2012-08-26

  alvan
Så ska det kännas...
2012-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP